WIJ Corpus den Hoorn

Adres Paterswoldseweg 267
Postcode + plaats 9728AC Groningen   
Categorie
Contact 050-367 91 20
wij.groningen.nl/wij-in-de-wijk/wij-corpusdenhoorn
wijcorpusdenhoorn@wij.groningen.nl

Beschrijving

WIJ Corpus den Hoorn is er voor alle bewoners van Corpus den Hoorn, de Hoornse wijken en Piccardthof.



WIJ Corpus den Hoorn is een team van beroepskrachten en vrijwilligers met allerlei verschillende achtergronden, zoals jeugdwerk, jeugd- en volwassenengeneralisten, buurtopbouwwerk. Ons telefoonteam is van 9.00-17.00 bereikbaar onder telefoonnummer 050-367 91 20



WIJ-medewerkers kennen de weg in uw wijk. Ze kunnen u ondersteunen bij initiatieven en/ of samen zoeken naar een oplossingen in het dagelijks leven.



De WIJ-entree is iedere maandag t/m vrijdag van 09:00 - 13:00 uur geopend en op dinsdagmiddag en donderdagmiddag tot 17.00 uur. Vrijwilligers helpen u bij het invullen van formulieren zowel digitaal als schriftelijk. In de WIJ-entree kunt op de computer werken en printen. U bent van harte welkom om een kopje koffie en een praatje.



Liever zo lang mogelijk alles zelf regelen? Vraag onze "regel het zelfgids" aan. Hier staan allerlei praktische tips, (ontmoetings)activiteiten in ons werkgebied, uw woongebied. Bijvoorbeeld op donderdagochtend van 10.00-11.30 uur is de koffieochtend voor ouderen in Mennoos kookerij.