Stadshelden

Adres Akkerstraat 95
Postcode + plaats 9717KZ Groningen   
Categorie Sociale contacten
Vrije tijd
Vrijwilligerswerk
Contact https://www.stadshel
www.stadsheldengroningen.nl/
www.facebook.com/groningerstadshelden/
https://www.stadsheldengroningen.nl/contact

Beschrijving

Wij zijn Jongerennetwerk Stadshelden. Deze organisatie bestaat voor het grootste deel uit vrijwilligers met een hart voor de stad Groningen. Met Stadshelden Groningen willen wij verschillende groepen mensen met elkaar in contact brengen.







Veel stadjers hebben geen netwerk wanneer zij dit nodig hebben (denk aan hulp met klussen, verhuizen, integreren etc.) en veel studenten hebben juist wel de tijd en het hart voor de mensen om zich heen. Omdat deze twee groepen elkaar lastig kunnen vinden bestaat Stadshelden. Wij willen contact leggen tussen iedereen die (noodgedwongen) wat extra handen kan gebruiken en iedereen die wat extra handen over heeft.







Stadshelden is officieel van start gegaan op 29 november 2018. Sindsdien bieden wij hulpvragen en projecten aan aan jongeren, en verbinden wij hen zo met kwetsbare groepen in Groningen. Zo willen wij Groningen een nog mooiere stad maken!







Wij streven ernaar om zo veel mogelijk jongeren te betrekken bij ons netwerk en op deze manier snel en laagdrempelig hulp te kunnen bieden op alle mogelijke gebieden, waar het ook nodig is. Jouw hulp is dan ook meer dan welkom. Wil je meer informatie? Of wil je je aanmelden als (vaste) vrijwilliger? Neem dan contact met ons op door onderstaand contactformulier. Word jij ook een held voor iemand in Groningen?
avatar