Stichting Vier het Leven

Adres Energieweg 8
Postcode + plaats 1271ED Huizen   
Categorie Digitaal
Vervoer
Vrije tijd
Contact 035-5245156
4hetleven.nl/
www.facebook.com/Stichting.Vier.het.leven/
info@4hetleven.nl

Beschrijving

Stichting Vier het Leven organiseert door heel Nederland compleet verzorgde sociaal-culturele activiteiten voor ouderen van 65 jaar en ouder en pakt zo op een positieve manier eenzaamheid aan. De inwoners betaalt voor een voorstelling inclusief vervoer en drankje. Onder het motto 'samen uit, samen genieten' zetten meer dan 1.900 vrijwilligers zich tijdens theater- en concertbezoeken in voor een professionele begeleiding, waarbij aandacht voor het individu centraal staat. Einddoel is het verwezenlijken van een sprankelende ervaring waar de ouderen nog lang van nagenieten.



De kracht van Vier het Leven zit in het maatwerk, de persoonlijke aandacht en het wegnemen van drempels. Gasten worden persoonlijk opgehaald en weer thuisgebracht. Begeleiding, vervoer, entree en consumpties zijn allemaal inbegrepen. Ook gebruikers van rolstoelen en rollators zijn welkom. De vrijwilligers zijn zelf cultuurliefhebbers. Zij bieden de ondersteunende arm en individuele aandacht die nodig is om samen te kunnen genieten.



Naast de inzet van een ploeg enthousiaste vrijwilligers kan Vier het Leven rekenen op de waardevolle steun van culturele partners, sponsors en donateurs. Samen helpen zij ouderen weer op weg naar nieuwe belevenissen om naar uit te kijken, mee te maken en nog lang van na te genieten.