Huisartsenpraktijk 't Hooge Zand

Adres Erasmusweg 155
Postcode + plaats 9602 AD Hoogezand   
Categorie Gezondheid
Contact 0598-393050
hethoogezand.praktijkinfo.nl/
dahoogezand@ezorg.nl

Beschrijving

De missie van huisartsenpraktijk `t Hooge zand is afgeleid van het plan van aanpak van de huisartsengroep (HAGRO) waar huisarts John een actieve samenwerking mee heeft: het aanbieden van kwalitatief goede, laagdrempelige, generalistische en toekomstgerichte eerstelijnszorg op het gebied van huisartsengeneeskunde in ruime zin voor alle inwoners van Hoogezand-Sappemeer.



3.2 Visie

Huisartsenpraktijk `t Hooge Zand biedt generalistische huisartsenzorg in de breedste zin van het woord aan bewoners en passanten in ons praktijkgebied. Patiënten mogen van ons verwachten dat wij hen bij alle gezondheidsproblemen met raad en daad bijstaan. De geboden zorg en behandeling worden gerelateerd aan levensloop, leefsituatie en familieomstandigheden. Daarmee willen wij persoonlijke zorg op maat bieden. Daarnaast hechten wij eraan dat de zorg voor alle patiënten gemakkelijk toegankelijk en laagdrempelig is.



3.3 Kernwaarden

Wij willen kwalitatief hoogwaardig zorg bieden, dichtbij de patiënt. Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn daarbij belangrijke kernwaarden. Wij hechten waarde aan teamwork, het verbeteren van zorg, zorgvuldigheid en professioneel handelen.

avatar