Huisartsenpraktijk Wassiee & van Lacum

Adres Erasmusweg 153
Postcode + plaats 9602 AD Hoogezand   
Categorie Gezondheid
Contact 0598-392311
www.wassieevanlacum.nl/
www.facebook.com/huisartsenpraktijkwassieeenvanlacum
recept@wassieevanlacum.nl

Beschrijving

Huisartsenpraktijk Wassiee & van Lacum is een kleinschalige huisartsenpraktijk in het centrum van Hoogezand. De huisartsenpraktijk heeft ongeveer 3500 patiënten. Sinds 02 juli 2018 is de praktijk onderdeel van Medisch centrum Hoogezand-Sappemeer en gevestigd aan de Erasmusweg 153 te Hoogezand.



Missie



Wij bieden de mensen uit onze populatie uitstekende eerstelijnszorg. Hieronder verstaan wij:



Laagdrempelig en gemoedelijk:



Onze patiënten ervaren een lage drempel om met hun hulpvraag naar onze praktijk te komen. Hierbij voelt de patiënt zich gehoord en serieus genomen door de praktijkmedewerkers.

Een goede bereikbaarheid en beschikbaarheid:



Patiëntvriendelijkheid vinden we belangrijk. Hier vloeit uit voort dat we een praktijk willen zijn die goed bereikbaar is en waar de geboden huisartsgeneeskundige zorg (het zorgaanbod) goed beschikbaar is voor onze patiënten.



De patiënt heeft te maken met een klein herkenbaar en betrokken praktijkteam. We voelen ons verantwoordelijk om samen met de patiënt te komen tot een goede diagnose en het daaruit voorvloeiende doel en beleid van de behandeling. Dit kunnen we doen omdat we de patiënt kennen en de patiënt ons kent, hij ervaart een duurzame relatie met ons.
avatar