Natuurgeneeswijzen- Liesbeth de Vries

Adres Hoofdstraat 40
Postcode + plaats 9635 AV Noordbroek   
Categorie Gezondheid
Vrije tijd
Contact 0598-452479
www.liesbethdevries.com/
info@kwartierzorgenwelzijn.nl

Beschrijving

Mijn naam is Liesbeth de Vries - Vermaak. Ik ben gediplomeerd voetzonereflex-therapeut en heb hier voor een 3-jarige beroepsopleiding bij Sonnevelt Opleidingen gevolgd. Aansluitend heb ik de HBO-opleiding Medische Basiskennis voltooid, waarna ik mijn praktijk mijn praktijk ben gestart.



Als voetzonereflex-therapeut ben ik aangesloten bij beroepsvereniging L.V.N.T. (Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeut). Aansluiting bij de beroepsvereniging geeft de verzekering dat u te maken heeft met een erkend therapeut, die aan de eisen gesteld door de beroepsvereniging voldoet. Het biedt mij als therapeut de mogelijkheid goed op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen in mijn vakgebied. Jaarlijks volg ik bijscholingen en cursussen om deze ontwikkelingen te volgen en de kwaliteit te waarborgen die de beroepsvereniging aan haar leden stelt.



De Praktijk biedt niet alleen Voetzonereflex-therapie maar heeft ook een Wellness afdeling. Deze loopt strikt gescheiden van het therapeutische deel.



Wellness biedt vele opties.



Bekijkt u voor een eerste indruk het fotoalbum.



U kunt terecht voor een Wellness behandeling, maar ook voor een dagdeel uit met vriendinnen, zussen of collega's zijn er leuke mogelijkheden.



Tussen of na de behandelingen kunt u genieten in de gezellige ontspanningsruimte met leestafel, relaxstoelen of gezellig op de bank. Bij goed weer kunt u buiten in de zon ontspannen in onze deels met sedum bedekte patio.



Een Finse (natte) sauna en een infraroodsauna maken het geheel compleet.
avatar