Shiatsu therapie Manjeet

Adres Borgweg 83
Postcode + plaats 9608 TG Westerbroek   
Categorie Gezondheid
Contact 050-4042761
manjeet.nl/
manjeet@hetnet.nl

Beschrijving

Lichamelijke klachten kunnen ontstaan door overbelasting van spieren, een verkeerde houding, een ongeval en/of stress. Dit kan uiten in:



Verstijving en verkramping van spieren. Dit gevoel wordt als pijnlijke steken en/of uitstralingen ervaren.

Afname van kracht in de spieren. De oorzaak is vaak verzuring waardoor men snel vermoeid raakt.

Ondanks dat een klacht zich vaak op een punt uit, is uit ervaring gebleken dat behandelingen van de spanning in het gehele lichaam aangepakt moet worden. Ik maak de spieren met zorg en beleid los en ontspannen. Door druk uit te oefenen op onderliggende spierlagen wordt spanning, stijfheid en verzuring uit de spieren gehaald en afgevoerd. Bij beperking in bewegelijkheid in spieren worden ook rotaties en oefeningen toegepast.



Dit proces word steeds herhaald waardoor het lichaam zich steeds meer en dieper gaat ontspannen en versoepelen. Hierdoor is het mogelijk om dieper op de spieren te werken zonder te vermoeien of overbelasten. Indien nodig geef ik oefeningen mee die men thuis of op het werk kan doen om het herstel te versnellen en klacht vrij te blijven. Ook werk ik nauw samen met therapeuten die wervelkolomcorrecties verrichten. Uit ervaring blijkt dat deze combinatie van therapieën goed werkt omdat eerst de spieren soepel worden gemaakt waardoor een wervelcorrectie makkelijker en blijvend ondergaan kan worden. De lichaamshouding verbetert hierdoor op een natuurlijke wijze.



Een pijnloze triggerpiont behandeling die de genezing versnelt en pijn vermindert. Deze High power lasertherapie geeft een aangenaam warm gevoel en heeft geen bijwerkingen.



Deze therapie kan bij zeer veel ziekten en problemen succesvol worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan spierklachten zoals triggerpionts en chronische ziekten als artrose. Maar ook bij acute ongevallen met wonden, fracturen en oedemen kan het herstel enorm gestimuleerd en versneld worden.

avatar