Senioren Woonzorg Nederland -Zonneflat Hoogezand

Adres Tak van Poortvlietstraat 59
Postcode + plaats 9602PB Hoogezand   
Categorie Wonen
Contact 088 921 02 30
www.woonzorg.nl/de_zonneflat_hoogezand
www.facebook.com/woonzorgnederland/
zonneflat@woonzorg,nl

Beschrijving

Wooncomplex De Zonneflat ligt in de wijk Gorecht aan de Donker Curtiusstraat en Tak van Poortvlietstraat. In de nabijheid van een mooi park waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. Het complex bestaat uit 180 appartementen, waarvan 144 tweekamerwoningen en 36 driekamerwoningen.



De appartementen zijn verdeeld over twee flatgebouwen; één van tien etages en één van vier etages. Rondom de flats is een goed onderhouden tuin. Op de begane grond bevinden zich garages en bergingen. Het is mogelijk een garage te huren. Alle etages zijn met de lift bereikbaar. In de nabijheid is een groot winkelcentrum, apotheekdienst en zorgvoorzieningen. Voor het complex bevindt zich een bushalte. Bewoners kunnen gebruik maken van een gezamenlijke recreatieruimte. Deze bevindt zich in een naastgelegen gebouw. Er is een actieve en betrokken bewonerscommissie die diverse activiteiten organiseert zoals sjoelen, kaarten, zangkoor, feestavond. In het wooncomplex is een bewonersconsulent werkzaam.



De woningen

De oppervlakte van de twee- en driekamerwoningen is circa 60 m2. Alle woningen zijn voorzien van een ruim balkon en er is een berging aanwezig op de begane grond.



Altijd iemand bereikbaar

De bewonersconsulent is het aanspreekpunt voor alle bewoners. Hij of zij maakt u graag wegwijs in uw nieuwe woonomgeving en ziet erop toe dat u er prettig en rustig kunt wonen. Daarbij zorgt hij of zij ervoor dat u precies de service krijgt die u wilt. Dus heeft u een wens: vraag het gerust, want uw bewonersconsulent denkt graag met u mee.



U kunt van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur telefonisch terecht bij de bewonersconsulent. En anders krijgt u een collega aan de lijn. Na werktijden wordt er voor spoedgevallen automatisch doorgeschakeld naar de meldkamer. Er is dus altijd iemand bereikbaar.