Woonzorgcentrum - Zonnehuis St. Jozef

Adres Noorderstraat 142
Postcode + plaats 9611AN Sappemeer   
Categorie Gezondheid
Wonen
Contact 0598 364 000.
www.zonnehuisgroepnoord.nl/zonnehuis-st-jozef
contact@zonnehuisgroepnoord.nl

Beschrijving

In Zonnehuis St. Jozef in Sappemeer wonen ouderen die meer zorg nodig hebben dan ze thuis kunnen krijgen. Het is een gastvrij woonzorgcentrum dat openstaat voor iedereen. Woont u nog zelfstandig? U kunt eventueel deelnemen aan de dagbesteding. Wonen in een van onze huurappartementen is ook een mogelijkheid.

De bewoners, de deelnemers aan de dagbesteding en de mensen die het Zonnehuis bezoeken vormen samen een levendige gemeenschap.



St. Jozef:::Zonnehuis St. Jozef ligt aan de hoofdweg van Sappemeer, de Noorderstraat. Het huis en de weg worden door een wandelparkje met vijver gescheiden. Aan de achterkant van het gebouw is een woonwijk. Aan de linkerzijde prijkt de monumentale kerk.



Levendige gemeenschap:::Zonnehuis St. Jozef heeft door haar ligging en door haar ontstaansgeschiedenis een plek middenin de samenleving van Sappemeer. Zonnehuis St. Jozef is nu een eigentijds woonzorgcentrum voor ouderen. Er heerst een gemoedelijke sfeer. Mensen van buitenaf komen langs voor activiteiten of een warme maaltijd. Bewoners voelen zich thuis in hun St. Jozef. Juist door die gemoedelijkheid, het ‘ons kent ons’, zijn er hechte vriendschappen ontstaan.



Woonzorgcentrum:::U wordt ouder en wilt graag wonen in een prettige en veilige omgeving. Bij ons bent u verzekerd van professionele zorg.



U kunt gebruik maken van alle faciliteiten die in het Zonnehuis aanwezig zijn. U mag een huisdier houden, mits het geen overlast bezorgt. In Zonnehuis St. Jozef zijn 75 eenpersoons zorgappartementen. U kunt met uw partner wonen in St. Jozef. U heeft dan allebei een eigen appartement dicht bij elkaar.



Voorzieningen

* Restaurant

* Recreatiezaal

* Activiteitenruimte

* Winkel

* Bibliotheek

* Terras/balkons

* Kapel

* Biljart

* Kapsalon/Pedicure

* Tandarts/Huisarts

* Pinautomaat

* Duofiets
avatar