Notaris - Veldkamp & Elzinga Notarissen

Adres Meint Veningastraat 121
Postcode + plaats 9601KE Hoogezand   
Categorie
Contact 0598-399880
veldkampnotarissen.nl/
www.facebook.com/notarishoogezand
secretariaat@veldkampnotarissen.nl

Beschrijving

Personen- en Familierecht

Veel mensen krijgen er in hun leven een of meerdere keren mee te maken. Een bezoek aan de notaris voor het opstellen van huwelijkse voorwaarden, een testament, een samenlevingscontract, het aanvragen van een verklaring van erfrecht in verband met overlijden of het laten afwikkelen van een nalatenschap. Veel van deze zaken gaan gepaard met emoties. Bij Veldkamp Elzinga Koster Notarissen krijgt u een gedegen advies over dergelijke zaken waarbij ook de menselijke kant niet uit het oog wordt verloren. Veel zaken op het gebied van erfrecht zijn de laatste jaren veranderd. Het kan daarom de moeite waard zijn om uw testament door ons te laten controleren.

Indien u vragen heeft op het gebied van personen- en familierecht neem dan contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak.



Huis en hypotheek.

Voor het aankopen van een huis of het vestigen van een hypotheek is een bezoek aan de notaris vereist. Dit is voor veel mensen pas het laatste stukje in de schakel bij de hele zoektocht naar een huis. Toch is deze laatste schakel een hele belangrijke. De notaris zorgt ervoor dat de eigendomsoverdracht van het door u gekochte huis op een juiste manier plaatsvindt en dat de geldstromen op een juiste manier worden verwerkt. Veldkamp Elzinga Koster Notarissen is u graag van dienst indien u een woning heeft aangekocht. Ook voor het opstellen van een koopovereenkomst kunt u bij ons kantoor terecht.



Ondernemingsrecht

Bij het starten van een onderneming staat de ondernemer voor de keuze welke rechtsvorm daarvoor het beste kan kiezen. Moet ik een BV oprichten of kan ik beter een eenmanszaak starten? Bij het maken van een goede keus is een goede voorbereiding van groot belang. Voor alle zaken op het gebied van het ondernemingsrecht kunt u terecht bij Veldkamp Elzinga Koster Notarissen. U kunt hierbij denken aan de oprichtingsakte van een besloten vennootschap, stichting, enz