Sociaal Plein Eemsdelta

Adres Schoolstraat 7
Postcode + plaats 9934 CD Delfzijl   
Categorie Gezondheid
Ouderschap
Wonen
Contact 0596-639010
www.sociaalpleindelfzijl.nl/
sociaalplein@eemsdelta.nl

Beschrijving

Als u vragen of zorgen heeft, kunt u terecht bij het Sociaal Plein Delfzijl. Dat kan voor uzelf zijn, voor iemand waarvoor u zorgt of voor iemand waarover u zich zorgen maakt. Het kan gaan over allerlei onderwerpen. Bijvoorbeeld over opgroeien, opvoeden, voorzieningen of ondersteuning om thuis te kunnen blijven wonen, welbevinden, werk of rondkomen met geld.



In het Sociaal Plein werken inwoners, vrijwilligers en professionals samen om elkaar te helpen. We vinden het belangrijk om vragen snel en goed op te pakken. Daarmee willen we voorkomen dat problemen steeds groter worden. Dus liever even bellen, mailen of langskomen dan zelf blijven piekeren.

Met u bespreken we dan de situatie, de mogelijke oplossingen en zoeken naar een manier die bij u en uw situatie past. Dat kan dus per persoon verschillen.



U kunt het Sociaal Plein bereiken via (0596) 63 90 10 of sociaalplein@eemsdelta.nl. Of loop binnen bij de medewerkers van het Sociaal Plein op het Gezondheidsplein Molenberg aan de Schoolstraat 7 in Delfzijl. Elke ochtend zijn twee medewerkers van 8.30-12.00 uur aanwezig en aanspreekbaar in de ontvangstruimte van het Gezondheidsplein

avatar