Buurt- en speeltuinvereniging Selwerd

Adres Elzenlaan 72
Postcode + plaats 9741NG Groningen   
Categorie Sociale contacten
Vrije tijd
Vrijwilligerswerk
Contact 050 5711354
www.bsvselwerd.nl/
info@bsvselwerd.nl

Beschrijving

Welkom bij de BSV Selwerd.

Wij zijn de Buurt- en Speeltuinvereniging Selwerd (BSV Selwerd), een sociaal-culturele organisatie die zonder winstoogmerk en met inzet van voornamelijk vrijwilligers ten doel heeft, om een bijdrage te leveren aan de saamhorigheid, ontwikkeling en ontspanning van buurtbewoners in vorm van diverse activiteiten in de wijk Selwerd. De verenging is opgezet sinds 28 mei 1965, tegelijk met de aanleg van de wijk Selwerd en heeft op dit moment ongeveer 80 leden. Wij willen het middelpunt van de wijk zijn voor jong en oud, met als speerpunt de jeugd.

We organiseren diverse structurele activiteiten voor jong en oud, waarvan de meeste kosteloos, zoals een maandelijkse kinderdisco, tafeltennis en een koffieochtend met andere wijkbewoners. Naast het organiseren van structurele activiteiten, organiseren we ook diverse incidentele activiteiten zoals een huttendorp bouwen, een spooktocht en een klaverjasmarathon met mooie prijzen. De meeste jeugd activiteiten worden in samenwerking met de jeugdwerkers van Wij-Selwerd georganiseerd.

Wilt u graag zelf een activiteit organiseren? Leuk! Dan is het mogelijk om een van onze ruimtes te gebruiken. Naast de diverse activiteiten hebben we ook een prachtige speeltuin achter het gebouw, met diverse speeltoestellen zoals een trampoline en een kabelbaan. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust spelen en ravotten zonder dat de veiligheid in gevaar komt. Deze speeltuin is dagelijks vrij toegankelijk.

Kortom, BSV Selwerd is een bruisende plek voor jong en oud! U bent van harte welkom om langs te komen en om een van onze activiteiten te bezoeken. Op onze website vindt u alle activiteiten die we organiseren.