woonzorgcentrum Ebbingepoort

Adres Noorderbinnensingel 2
Postcode + plaats 9712XA Groningen   
Categorie Gezondheid
Wonen
Contact 050-3139590
tsn-thuiszorg.nl/woonzorg/de-ebbingepoort
info@tsn-thuiszorg.nl

Beschrijving

Wonen in een veilige omgeving; dat kan in één van de woonzorgcentra van TSN Woonzorg. Wij bieden wonen en zorg aan in de stad Groningen op de locaties Mercator en DeEbbingepoort en in de gemeente Hoogezand op locatie Voor Anker. De verschillende locaties bieden elk hun eigen unieke mogelijkheden. Wonen en zorg kan in het centrum van de stad (Ebbingepoort), in een groene wijk (Mercator) of centraal gelegen in Hoogezand (Voor Anker).

De woonzorgcentra hebben plaatsen voor cliënten met een indicatie voor verblijf zonder behandeling. Ieder woonzorgcentrum heeft 1 of meerdere woonruimtes waarin partners samen opgenomen kunnen worden. De locaties bieden ieder hun eigen mogelijkheden voor kortdurende opname, dagbesteding en logeeropvang voor WLZ-geïndiceerden en familie en naasten (inclusief maaltijdvoorziening). Ook hebben de woonzorglocaties van TSN allen een aantal eerstelijnsverblijf (ELV) bedden beschikbaar. De ELV-zorg wordt geregeld via uw huisarts of het ziekenhuis.

De Ebbingepoort, Mercator en Voor Anker kennen geen wachtlijsten. U kunt dus op korte termijn bij ons terecht!

De medewerkers van onze woonzorgcentra zijn zeer betrokken bij u én de organisatie. Verzorgend en verplegend personeel, welzijnsmedewerkers, huishoudelijk medewerkers, gastvrouwen en gastheren, de locatiemanager, de medewerkers van de receptie, de technische dienst én het keukenpersoneel zijn namelijk allemaal in dienst bij TSN en werken gezamenlijk aan het doel om u goed te verzorgen.

Woonzorgcentrum De Ebbingepoort ligt in het centrum van Groningen en is omringd door vele winkels en restaurantjes. Vanuit een naastgelegen straat heeft u direct zicht op de Martinitoren. De Ebbingepoort heeft 65 appartementen, waarvan twee tweepersoons woonzorgappartementen. Als bewoner van één van deze appartementen krijgt u hulp bij uw dagelijkse verzorging. U woont zelfstandig in uw eigen appartement en kunt gebruik maken van alle faciliteiten en voorzieningen.

avatar