Easy Driving Haren

Adres Clusiusweg 1
Postcode + plaats 9751PN Haren Gn   
Categorie Digitaal
Vervoer
Contact
www.duurzaamharen.nl/project/mobiliteit/
info@duurzaamharen.nl

Beschrijving

Duurzaam Haren’ heeft samen met Easydriving uit Midwolde een systeem met elektrische deelauto’s in Haren. In eerste instantie staat er een deelauto op het adres Clusiusweg 1 te Haren. De auto kan gehuurd worden via www.easydriving.eu met de app OnzeAuto (zie https://onzeauto.com/ Het plan is twee deelauto's neer te zetten bij NS Station Haren en/of het Raadhuisplein.

EasyDriving stimuleert het delen van een elektrische auto in besloten kring. Denk hierbij aan dorpen, wijken en buurten, maar ook aan wooncomplexen of een centraal gelegen parkeergarage. De kring gebruikers is beperkt tot lokale bewoners, die elkaar kennen, of elkaar dan leren kennen. De laadpalen zijn aangevraagd. Er hebben zich ondertussen 18 belangstellenden bij Duurzaam Haren gemeld. Een deel daarvan heeft zich ingeschreven bij EasyDrving en kan al gebruik maken van elektrische deelauto's buiten Haren. Onder andere in Groningen, Meerstad, Zuidlaren en Tynaarlo.

Heb je belangstelling in het delen van een elektrische auto? Meld je dan aan op easydriving.eu via de knop rechtsboven ‘aanmelden’. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail. Kijk voor meer informatie op duurzaamharen.nl.

avatar