Vrouwen van Nu Haren

Adres Hortuslaan 1
Postcode + plaats 9751 BE Haren Gn   
Categorie Gezondheid
Sociale contacten
Vrije tijd
Contact 06-36318633
vrouwenvannu.nl/haren
eefwiegman@live.nl

Beschrijving

Wij zijn een afdeling die een onderdeel is van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. We zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

We zijn een actieve en gezellige afdeling met tal van activiteiten. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde ‘interessegroepen’. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken. U zult zich snel thuis voelen.

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijgt u vier maal per jaar het ledenblad.

Leuk dat u deze site bezoekt.
De afdeling Haren bestaat al 81jaar en heeft op
dit moment 92 leden.

De Vrouwen van Nu is een organisatie van vrouwen met hart voor
de leefomgeving in plattelands-en stedelijke gebieden, die:

* elkaar willen ontmoeten

* hun creativiteit willen ontplooien

* aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken

* met krachtige stem willen participeren in de
hedendaagse maatschappelijke ontwikkeling.Voor meer informatie kunt u mailen naar Eef Wiegman, eefwiegman@live.nl of tel. 06-36318633
avatar