ZINN Tours / ZINNpas

Adres Dilgtweg 3
Postcode + plaats 9751ND Haren Gn   
Categorie Sociale contacten
Vervoer
Vrije tijd
Contact 050 585 2000
www.zinnzorg.nl/zinn/welzinn
servicepunt@zinnzorg.nl

Beschrijving

In elke ZINN locatie vinden terugkerende activiteiten plaats, zoals fitgym, fotografie, zingen, yoga, bingo en de kunstclub. Ook buurtbewoners zijn van harte welkom. Dat is gezelligheid en geeft reuring. Een keer in de veertien dagen biedt WelZINN optredens aan in één van de ZINN locaties. Variërend van koren tot artiesten uit verschillende genres. Bij voldoende animo organiseert WelZINN vervoer tussen de ZINN locaties, zodat een ieder van het optreden kan genieten. Ook in de weekenden worden activiteiten aangeboden. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een dansgroep, toneelstuk of High Tea.Uitstapjes met ZINN Tours

WelZINN beschikt over zeven rolstoelbussen, waarmee rondritjes met een tussenstop worden gemaakt. Bijvoorbeeld naar Lauwersoog om daar een visje te eten.

Volgens een wettelijke regel mogen personen vanaf 1 juli 2019 alleen in de rolstoel in een (rolstoel/taxi)bus worden vervoerd wanneer de rolstoel in het kader van veilig vervoer aan bepaalde wettelijke regels voldoet (ISO norm 7176-19). Of een rolstoel een “veilig vervoerbare rolstoel” is, is herkenbaar aan stickers met een haaksymbool.Beschikt u niet over zo’n rolstoel? In overleg met de medewerkers wordt gezocht naar een passende oplossing.ZINNpas

De ZINNpas is een kortingspas voor leuke dingen! Een pas voor bewoners en buurtbewoners. Door een ZINNpas aan te schaffen profiteert u van mooie kortingen.

ZINN organiseert diverse activiteiten, evenementen en uitstapjes, vanaf € 5,50 per activiteit. Met een ZINNpas kunt u hier gratis of met korting aan deelnemen. Zonder ZINNpas kunt u ook deelnemen, maar dan profiteert u niet van de voordelen.De ZINNpas heeft u al voor € 18,00 per maand, echtparen betalen samen € 27,50 per maand. Ook als u revalideert bij ZINN kunt u een ZINNpas aanschaffen, éénmalige kosten zijn € 23,00. Aan het einde van de revalidatie wordt de ZINNpas automatisch stopgezet. Neem contact op met het Servicepunt van ZINN via 050 585 2000 om een ZINNpas aan te schaffen.