ErvaarWerk

Adres Euvelgunnerweg 25A
Postcode + plaats 9723CV Groningen   
Categorie Gezondheid
Sociale contacten
Contact 06 525 23424
www.ervaarwerk.nl
info@ervaarwerk.nl

Beschrijving

Werken is belangrijk

Werk zorgt voor structuur in je leven, interactie met collega’s, persoonlijke ontwikkeling, verantwoordelijkheid leren nemen, het gevoel van erbij horen, ertoe doen. Voor iedereen is werk belangrijk, ook voor mensen met een arbeidsbeperking. Door te werken, participeer je in de maatschappij.

Dagritme

Je hebt een dagelijkse structuur en een leuke reden om je bed uit te komen. Er wordt vandaag wat van je verwacht.

Sociale verbinding

Door te werken heb je interactie met je medemens. Deze sociale verbinding is heel belangrijk. Je kunt je ei kwijt, hoort erbij en leert van situaties en mensen in je omgeving. Dat gevoel van erbij horen en ertoe doen willen wij graag voor je verwezenlijken door een mooie werkplek in te richten bij een van onze partners.

Persoonlijke ontwikkeling

Werken stimuleert de hersenen en zorgt ervoor dat je als persoon in ontwikkeling blijft. Je krijgt verantwoordelijkheden, komt in aanraking met meerdere meningen en karakters. Dat houdt je scherp en zorgt voor een persoonlijke ontwikkeling.

Zelfredzaamheid

Al deze zaken dragen eraan bij dat je uiteindelijk een zelfstandig bestaan kan leven. Meer zekerheid en vertrouwen in jezelf zorgen ervoor dat je je eigen leven kan opbouwen.

Impact op de maatschappij

Werken is niet alleen voor persoon met een afstand tot de arbeidsmarkt van groot belang. Ook de hele omgeving, zoals het gezin/de familie, ervaart de impact ervan.

Het maatschappelijke belang is dat er een situatie is gecreëerd waarbij iedereen mee kan doen. Bedrijven nemen hun verantwoordelijkheid maar kunnen blijven ondernemen.