Libra Coaching en begeleiding

Adres Vossebulten 6
Postcode + plaats 9753KZ Haren Gn   
Categorie Gezondheid
Ouderschap
Contact 06-19825656
libracoaching.nl
info@libracoaching.nl

Beschrijving

Coaching thuis

Voor wie?

Libracoaching biedt onder andere begeleiding aan mensen met een licht verstandelijke beperking, psychische problemen of een stoornis in het Autismespectrum.

Wlz

Voor mensen met een zorgzwaartepakket biedt Libracoaching begeleiding op PGB-basis vanuit de Wlz (Wet Langdurige Zorg).

Werkwijze

De werkwijze van Libracoaching is in veel gevallen afhankelijk van de gemeente waarin je woont, maar elk mogelijk traject begint met een kennismakingsgesprek. Er moet een klik zijn. Zonder klik tussen zorgaanbieder en zorgvrager wordt begeleiden lastig.



Kindercoaching

Heb je problemen met leren (beelddenken), wordt je gepest, ben je snel boos of vind je het lastig vrienden te maken. Dan kan een beetje hulp hierbij je al een heel eind op weg helpen.



Coaching op het werk

Het kan gebeuren dat het niet zo goed loopt op je werk of dat je werkgever vindt dat het niet zo lekker loopt. Dit kan allerlei oorzaken hebben. Maar feit is, je zit niet lekker in je vel. Je hebt problemen met het volhouden van je werk en je dreigt uit te vallen. Wat doe je dan….

Samen wordt er dan gekeken naar de knelpunten. Wat gebeurde er voor uitval. Wat zijn de sterke punten van de werknemer en waar zitten eventuele valkuilen.

Libracoaching kijkt mee met de werknemer en werkgever. Door coaching op de werkplek, het afnemen van testen en geven van handvatten voor een succesvolle werkhervatting.

Libracoaching is er ook voor begeleiding naar ander werk. Samen met de werkgever en werknemer wordt gekeken naar de wensen en mogelijkheden. Testen en een sollicitatietraining kunnen deel uitmaken van een traject. Vervolgens wordt er samen met de werknemer naar passende functies gezocht en worden eventuele sollicitatiegesprekken voorbereid. Elk traject is anders en wordt afgestemd op de wensen van werkgever en werknemer.