PGB Zorgconsulent

Adres Van Swinderenstraat 20
Postcode + plaats 9714HD Groningen   
Categorie Geldzaken
Gezondheid
Sociale contacten
Contact 06 - 50 24 19 49
www.pgbzorgconsult.nl
info@pgbzorgconsult.nl

Beschrijving

WAT DOEN WIJ ALLEMAAL?VOOR PGB HOUDERS

Houders van een persoonsgebonden budget hebben dit budget toegekend gekregen van wege lichamelijke of geestelijke beperkingen. Vaak zijn er problemen om een aantal zaken alleen te regelen of op te lossen.

Hierbij valt te denken aan:

-De problemen die direct voortkomen uit de ziekte of gebrek.

-Problemen bij het goed organiseren van de dagelijkse dingen zoals de huishouding en geldzaken, schulden, bestedingsvragen, problemen met de uitkering.

-Problemen op het werk, of juist met arbeidsongeschiktheid, of werkloosheid.

-Problemen met de partner, scheiding, ouders, kinderen, of gevoelens van eenzaamheid.

-Onderwijs, problemen op school, met leerlingen of leraren.

-Wonen, aanpassing van de woning, aanvragen van subsidie.

-Rouw, echtscheiding, incest, discriminatie, of verlies van mogelijkheden door ziekte of gebrek.

In al deze gevallen kunnen wij ondersteunende begeleiding bieden.Ook bieden wij activerende begeleiding. Dit zijn gesprekken om gedrag te veranderen, of gedrag te leren hanteren bij gedragsproblemen of een psychische stoornis. Ook gedrag veranderen van niet effectief in effectief gedrag in dagelijkse omstandigheden behoort hiertoe.MAATSCHAPPELIJK WERK

Mensen hebben in hun leven momenten dat het tegen zit. Of dat er dingen gebeurd zijn die lang weggestopt zijn, maar die opeens naar boven komen. U heeft iets schokkends of bedreigends meegemaakt. Er kunnen problemen zijn met geld, of wonen, werk of relaties.

Voor al deze problemen en andere kan men een beroep doen op PGBZorgconsult.Wij hebben geen wachtlijsten, en u bent geen nummer in een instelling.

U krijgt persoonlijke aandacht en op uw probleem toegesneden hulpverlening door geschoolde en ervaren maatschappelijk werkers.