Senior Service

Adres Generaal Urquhartlaan 18
Postcode + plaats 6861GG Oosterbeek   
Categorie Gezondheid
Sociale contacten
Vervoer
Contact 026-3337432
www.seniorservice.nl
www.facebook.com/seniorservicenl
noord-nederland@seniorservice.nl

Beschrijving

Wij bieden alle ondersteuning die u nodig heeft:

* Hulp in en om het huis:

een persoonlijke thuishulp van Senior Service niet alleen een helpende hand in en om het huis, maar is er ook voor meer gemak en de gezelligheid.

* Begeleid vervoer voor senioren:

Met een vaste thuishulp van Senior Service bent u samen onderweg naar een belangrijke afspraak in het ziekenhuis of spendeert u een fijne middag buitenshuis. Uw persoonlijke thuishulp en chauffeur belt bij u aan, gaat mee naar de afspraak en zorgt voor een verslag van het gesprek. Deze wordt met u en de familie gedeeld. Vervolgens gaat u samen naar huis en wordt er nog even nagepraat onder het genot van een kop thee of koffie.

* Gezelschap voor ouderen:

Een vaste thuishulp van Senior Service biedt u persoonlijke aandacht en brengt extra gezelligheid in huis. Met een thuishulp is er weer ruimte om een hobby op te pakken en kunt u samen op pad om een favoriete plek te bezoeken. Zo blijft u sociaal betrokken en laten we zien dat gelukkig thuis wonen wél mogelijk is.

* Nachtzorg:

Beleef een zorgeloze nacht met een persoonlijke thuishulp van Senior Service. Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid. U herstelt sneller en bent minder vaak ziek. Met nachtzorg aan huis maken we samen een betere nachtrust mogelijk. Daarmee geniet zowel de senior als de mantelzorger van meer alledaags levensgeluk. Dat is fijn voor elkaar!

* 24 uur zorg voor senioren:

vaar extra gemak in huis met 24 uur hulp van een persoonlijk zorgteam. De thuishulp van Senior Service is er als aanvulling op de thuiszorg en biedt persoonlijke aandacht en hulp in en om het huis. Hiermee blijft u langer gelukkig thuis wonen.

* Even bellen:

Veel senioren wonen nog thuis en hebben nog geen ondersteuning nodig. Af en toe komt de familie langs en er is telefonisch contact, maar stel nu dat er iets gebeurt in huis wanneer de familie op vakantie is? Thuishulp van Senior Service biedt een extra paar ogen en oren, die regelmatig telefonisch contact heeft