Sijsling Ontzorgt

Adres Burgemeester Venemastraat 13
Postcode + plaats 9649BA Muntendam   
Categorie Geldzaken
Gezondheid
Contact 085-8884552
www.sijsling-ontzorgt.nl
info@sijslingontzorgt.nl

Beschrijving

* Mantelzorgondersteuning op maat:

Te maken krijgen met mantelzorg is vaak zeer ingrijpend. Je komt ineens in een rol en in een vakgebied terecht waar je weinig of misschien wel niets van weet. Omdat het vernieuwde zorgsysteem een wirwar aan wet- en regelgeving is, kan het behoorlijk verwarrend werken. Wat moet je nu precies doen? Op zo’n moment kun je best hulp van een mantelzorgmakelaar ofwel mantelzorgondersteuner zoals Sijsling Ontzorgt gebruiken. Ik help jou wegwijs te worden én ondersteun je bij onder andere:

Wet- en regelgeving; Een PGB aanvragen; Thuishulp; Respijtzorg; Communicatie met instanties; Huishouden en administratie; Persoonsverzorging

Tevens kan ik optreden als onafhankelijk mantelzorgondersteuner in gesprekken. Ook op emotioneel gebied kan ik je ondersteuning bieden.

*Mantelzorgvergoeding: hoe zit dat precies?

Kan ik voor mantelzorg betaald worden? Wanneer heb ik recht op mantelzorgvergoeding? Kan ik dit voor mijn mantelzorger aanvragen? Stuk voor stuk vragen waar Sijslin

Begeleiding voor alles omtrent het PGB:

Wat is het PGB? Kom ik in aanmerking voor een PGB? Hoe vraag ik een PGB aan? Dit zijn allemaal vragen die ik dagelijks te horen krijg. Heb jij ook PGB-begeleiding nodig? Sijsling Ontzorgt staat klaar om jou te ondersteunen bij alles omtrent het PGB in Veendam en omstreken. Van een PGB aanvragen tot het optimaal besteden hiervan; tegen een scherp tarief bied ik jou alle ondersteuning.

*Cliëntondersteuning:

Als zorgaanvrager (of mantelzorger) heb je recht op een onafhankelijke cliëntondersteuner die jou helpt en begeleidt in het verkrijgen van de juiste zorg. Sijsling Ontzorgt biedt zulke cliëntondersteuning in Groningen. Met mijn jarenlange ervaring en persoonlijke werkwijze ben jij (en evt. diegene waar je voor zorgt) verzekerd van zorg die aansluit bij jullie behoeften.Kosten eerste consult:

€45 aan huis

€25 via telefoon/mail