EHBO afd. Hoogezand-Sappemeer

Adres Schorpioen 66
Postcode + plaats 9602 MK Hoogezand   
Categorie Gezondheid
Contact 06-53380782
ehboverenigingsappemeer.nl/
ginakok@home.nl

Beschrijving

“Wat moet ik nou met een EHBO diploma!?”Ons antwoord: Het kan levens redden!Bij EHBO moet u niet direct denken aan een gillende sirene en bloederige ongelukken. Veel ongevallen gebeuren thuis. Schaafplekken, botbreuken, snijwondjes, als EHBO’er leert u wat te doen.

Maar als EHBO’er leert u ook levensreddend te handelen, u kunt na het behalen van uw diploma reanimeren en een AED indien voorhanden bedienen. U weet snel de juiste hulpdiensten in te schakelen en het slachtoffer gerust te stellen. Velen gingen u reeds voor in een cursus EHBO of (bls)AED/Reanimatie.Wij werken met zeer kundige en gecertificeerde instructeurs. Onze vereniging is aangesloten bij het Oranje kruis en de NRR (Nederlandse Reanimatie Raad) en we werken met moderne oefen- en lesmaterialen.Wij kunnen cursussen aanbieden tegen scherpe prijzen, omdat onze vereniging zonder winstoogmerk werkt. We kunnen in eigen onderkomen of op locatie cursussen verzorgen.

Heeft u voor uw bedrijf of uw evenement uw sportclub of onderwijsinstelling een betrouwbare EHBO-vereniging nodig, dan houden we ons van harte aanbevolen.

Ook verzorgen we de cursus BHV voor bedrijven, dus bedrijfshulpverleners kunnen ook bij onze vereniging terecht.
avatar