De Reensche Compagnie

Adres Tak van Poortvlietstraat 361
Postcode + plaats 9602 PJ Hoogezand   
Categorie Wonen
Contact 0598-322664
www.reenschecompagnie.nl/
info@reenschecompagnie.nl

Beschrijving

De Reensche Compagnie bestaat sinds 1969 en is een Woningstichting die appartementen verhuurt in het Stadshart van Hoogezand. Van oudsher bieden wij woonruimte aan voor senioren, verdeeld over twee complexen, gelegen aan de Van der Duyn van Maasdamweg en aan de Tak van Poortvlietstraat.

Met het opleveren van het nieuwbouwcomplex Atlantaborg, verruimd de Stichting haar bezit. En daarmee worden er nog eens 76 appartementen in het centrum van Hoogezand toegevoegd. De leeftijd scope voor huren in de Atlantaborg is aangepast naar 45+.De Reensche Compagnie is een woningstichting die appartementen verhuurt in het Stadshart van Hoogezand. Van oudsher boden wij woonruimte aan voor senioren, maar inmiddels kunnen we veel meer huurders bedienen. Verdeeld over vier complexen kunt u bij ons terecht voor zowel sociale huurwoningen als ook voor appartementen in de vrije sector.De vier appartementencomplexen van De Reensche Compagnie bevinden zich in het Stadshart van Hoogezand, een aangename omgeving met alle noodzakelijke voorzieningen op loopafstand:

• Gezellig winkelen in winkelcentrum De Hooge Meeren;

• Huisarts, fysiotherapie, apotheek; in het gezondheidscentrum M.C. Hoogezand-Sappemeer;

• Culturele uitstapjes in theater ’t Kielzog of naar de film in Vue Cinema;

• Burgerlijke zaken regelen in het nieuwe Gemeentehuis Midden Groningen;

• Werken aan de conditie in sportcentrum of het zwembad;

• Reizen via het openbaar vervoer; bus en treinstation.Vanaf uw appartement zijn er gunstige in- en uitgaande verkeersaders richting Assen, Groningen en Duitsland. En op fietsafstand bevinden zich het Gorechtpark, recreatiegebied Meerwijck en het Zuidlaardermeer.
avatar