Zangkoor - Gemengd koor CorazonSingers

Adres Martin Luther Kingstraat 39
Postcode + plaats 9601KZ Hoogezand   
Categorie Sociale contacten
Vrije tijd
Contact 0598 391683
www.facebook.com/Corazonsingers.nl
anlakroost@hotmail.com

Beschrijving

Ons koor is een amusementskoor, dat uit 45 enthousiaste leden bestaat. Zowel mannen als vrouwen. Daarnaast is er nog een drietal mannen waar we niet zonder kunnen. Onze geluidsman Bram, de man die helpt waar hij kan is onze Jan en natuurlijk kunnen we ook niet zonder onze dirigent Harmannes Groenhof.

We zingen Nederlands-, Duits-, Engels-, en Groningstalige liedjes. Het zijn liedjes waar zowel het koor als publiek vrolijk van wordt. Zingen doen we 3 stemmig.Onze thuishaven is bij Buurtvereniging Gorecht / Corazon aan de Thorbeckelaan 54c in Hoogezand. We repeteren op de woensdagavond van 19:30 uur tot 21:30.

Na het repeteren begint de derde ronde, waarin we nog even gezellig napraten onder het genot van een drank. Dit duurt uiterlijk tot 23.00 uur.Ons koor verzorgt optredens voor onder andere buurtverenigingen, verzorgingshuizen, zomerfestiviteiten etc.

Ook kunnen we kerstoptredens verzorgen, want we hebben ook leuke kerstliedjes in het repertoire.We treden soms ook op in samenwerking met andere koren, zoals Time For Memories, Ratjetoe en de band Time Flies Music.