Vogelvereniging Oost Groningen

Adres Wilhelminastraat 60
Postcode + plaats 9611 JX Sappemeer   
Categorie Sport
Vrije tijd
Contact 06-30308081
vogelvereniging-oost-groningen.jouwweb.nl/
secretarism36@kpnmail.nl

Beschrijving

De Vogelvereniging Oost Groningen is een jonge vereniging, welke in 2014 is opgericht en welke is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelhouders.



Het stelt zich als doel, u, als vogelliefhebbers, bij te staan in het uitoefenen van uw hobby. Dit trachten we te bereiken door een laagdrempelige vereniging te zijn, door u te voorzien van de juiste informatie betreffende uw vogels, maar ook een gezellige vereniging te zijn waar u zich thuis zal voelen, maar ook dat we van elkaar kunnen leren. Juist dat laatste is van belang als u deze hobby met plezier wil gaan uit- oefenen. In de vereniging zijn een aantal ervaren vogelkwekers aanwezig, die u, als minder ervaren, terzijde willen staan bij het uitoefenen van uw hobby. U hoeft dan niet alleen meer het wiel uitvinden, met alle teleurstellingen van dien, nee u krijgt zoveel mogelijk de goede raadgevingen die u nodig heeft voor uw hobby.







Aan welke vogels moet u denken. Als u Kleur of Postuurkanaries, Europese Cultuurvogels, Tropische vogels of Parkieten heeft of wilt gaan aanschaffen, kunnen wij u als vogelvereniging van dienst zijn.
avatar