Apotheek Eppinga Muntendam

Adres Kerkstraat 1
Postcode + plaats 9649 GM Muntendam   
Categorie Gezondheid
Contact 0598-622729
www.serviceapotheek.nl/eppinga
info@apotheekeppinga.nl

Beschrijving

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.

Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!Bent u bekend met onze services?Bezorgservice

Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.Gratis inloopspreekuur

Wij hebben geen vaste inloopspreekuur. U kunt iedere dag voor vragen of advies vrijblijvend terecht bij onze apotheker(s) en assistenten.

Medicatiebeoordeling

Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

avatar