Fysiotherapie - Nexus-Fysio (Hoogezand)

Adres Gorecht-Oost 177
Postcode + plaats 9603 AE Hoogezand   
Categorie Gezondheid
Contact 06-21525197
nexus-fysio.nl/
www.facebook.com/nexusfysio
info@nexus-fysio.nl

Beschrijving

Nexus betekent verbinding en is een praktijk voor psychosomatische fysiotherapie en bekkenfysiotherapie

Nexus Fysio is onderdeel van Fysio MCG, met locaties in Hoogezand, Siddeburen en Meerstad. Nexus Fysio heeft als specialisaties Bekkenfysiotherapie, Psychosomatische fysiotherapie en hoofdpijnklachten.

Een psychosomatisch fysiotherapeut helpt mensen met lichamelijke klachten die niet alleen lichamelijk zijn op te lossen, zoals stress, burn-out, spanningshoofdpijn, hyperventilatie etc. Mijn motto is: als je klaagt over je lichaam, klaagt je lichaam misschien over jou. Soms loopt het wel eens zo in een leven, dat het lijkt het alsof je nergens meer invloed op hebt. Om op zo’n moment mensen te laten ervaren wel degelijk invloed te kunnen uitoefenen, vind ik het meest mooie van mij werk.

Het bekken is de basis van ons lichaam en de bekkenbodem de bodem en draagt onze inwendige organen. Klachten in het bekken en de bekkenbodem hebben dan ook een grote impact op ons leven. Als bekkenfysiotherapeut help ik mensen met problemen op het gebied van incontinentie, verzakking, seksualiteit en pijn in het bekken gebied.

Nexus Fysio betekent verbindende fysiotherapie. Deze betekenis zie ik tevens als mijn missie binnen mijn manier van werken
avatar