Huisartspraktijk G.J. Jager

Adres Erasmusweg 149
Postcode + plaats 9602 AD Hoogezand   
Categorie Gezondheid
Contact 0598-392086
huisartsenpraktijkjager.praktijkinfo.nl/
geen

Beschrijving

De assistente staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Ze maakt afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en het telefonische spreekuur. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten. U kunt haar ook bellen voor uitslagen van urine- of bloedonderzoek en voor herhalingsrecepten.U kunt bij de assistente verder terecht voor:Herhaalrecepten

Het meten van de bloeddruk

aanstippen van wratten

oren uitspuiten

urine onderzoek;

Als u urine voorzien van naam, geboortedatum en klacht vóór 10.00 uur inlevert, kunt u na 10.30 uur bellen voor de uitslag.uitstrijkjes (in het kader van het bevolkingsonderzoek)

reizigersadvisering en vaccinaties

Graag wel een afspraak maken hiervoor.Praktijkondersteuner somatiekEr is ook een praktijkondersteuner werkzaam in Huisartsenpraktijk Jager, Mevr. M. Smit. Praktijkondersteuners zijn speciaal opgeleide doktersassistentes of verpleegkundigen.Zij zijn gespecialiseerd in onder andere de begeleiding van chronisch zieken. Zo begeleiden zij bijvoorbeeld patiënten met diabetes mellitus (suikerziekte), hypertensie (hoge bloeddruk), astma of COPD (longemfyseem). Ook doet zij de ouderenzorg.Tevens geven zij uitgebreid voorlichting over hart- en vaatziekten. Zij maken zo nodig een voor u specifiek risicoprofiel.Praktijkondersteuner GGZEr is ook een praktijkondersteuner GGZ werkzaam in Huisartsenpraktijk Jager, Mevr. L. Fischer.Zij biedt laagdrempelige psychologische ondersteuning.