Talent Dagbesteding

Adres Dijkstraat 50
Postcode + plaats 9901AT Appingedam   
Contact 06-33829264
www.talentdagbesteding.nl
m.hoffman@talentdagbesteding.nl

Beschrijving

Wmo Eemsdelta & Het Hogeland

Talent Dagbesteding biedt dagbesteding aan mensen met een zorgvraag die daarvoor een indicatie hebben gekregen voor Begeleiding Groep, Basis en Plus, vanuit de WMO op basis van Zin en PGB. Talent biedt ook Ambulante Begeleiding op basis van PGB.

Talent heeft een zeer breed en gevarieerd aanbod op het gebied van dagbesteding, creatieve activiteiten, zorg-leer trajecten en educatieve workshops voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Binnen het uitgebreide aanbod kan onderscheidt gemaakt worden in belevingsgerichte activiteiten en participatiegerichte activiteiten. Ook mensen met een complexe zorgvraag kunnen met een Plus-indicatie bij Talent terecht. De professionals die bij Talent werken hebben allen jarenlange ervaring in de zorg. Begeleiding is gericht op behoud of verbetering van de zelfredzaamheid en daarnaast is Talent een plek waar mensen graag komen, graag samenwerken en waar normen en waarden hoog in het vaandel staan.

Vanuit de dagbesteding zijn 2 winkelprojecten ontstaan. Deze twee winkels, in het mooie centrum van Appingedam, zitten onder 1 dak in hetzelfde pand als de reguliere dagbesteding. De eerste winkel heet “Kado&zo” en de tweede winkel heet “Wol&zo”. Voor beiden winkels bestaat de mogelijkheid om vanuit de dagbesteding in mee te werken op het gebied van arbeidsmatige/participatie gerichte dagbesteding of recreatieve/belevingsgerichte dagbesteding.

Bij interesse kan er altijd vrijblijvend een kennismaking plaatsvinden en 1 of 2 x een dagdeel worden meegedraaid om een eerste indruk en ervaring te krijgen.

Er is geen wachtlijst, potentiele cliënten kunnen direct deelnemen!


Categorie/ProductDirect beschikbaarLaatste bijgewerkt
Begeleiding groep/ Dagbesteding
Begeleiding Groep plus Eemsdelta/ Het Hogeland22-11-2023
Begeleiding Groep: belevingsgericht Eemsdelta/ Het Hogeland22-11-2023
Begeleiding Groep: participatiegericht Eemsdelta/ Het Hogeland22-11-2023


avatar