Kinderopvang - In-je-Sas

Adres Noorderholt 29
Postcode + plaats 9628BV Siddeburen   
Categorie Ouderschap
Contact 06 124 258 10
www.bsoinjesas.nl/
info@bsoinjesas.nl

Beschrijving

Over ons kinderdagverblijfKinderopvang in je Sas biedt meer dan opvang

Een vertrouwde plek voor uw kind: dat bieden wij bij Kinderopvang in je Sas. Een plek waar uw kind zich welkom voelt, waar hij mag zijn wie hij is. Onze professionele pedagogisch medewerkers stimuleren het kind en begeleiden het op zijn ontdekkingstocht. Want Kinderopvang in je Sas biedt meer dan opvang.

Een vertrouwde plek voor u als ouder: dat bieden wij ook. U kunt van ons op aan, van onze deskundigheid en onze beschikbaarheid. Niet alleen uw kind moet zich prettig bij ons voelen, maar u ook. Pas dan kunt u met een gerust hart aan het werk. Wij zijn ons bewust van onze gezamenlijke verantwoordelijkheid, van ouders èn kinderdagverblijf.

Daarom hechten wij grote waarde aan goede communicatie en wederzijdse betrokkenheid.Buitenschoolse opvang: avontuurlijk voor kinderen

Samen spelen, ontdekken, grenzen leren kennen, je gewaardeerd voelen, vriendschappen sluiten: dat is het leven van kinderen in de basisschoolleeftijd. Zeker oudere kinderen willen vanuit zichzelf de wereld verkennen en leren van nieuwe ervaringen. Daar sluit de Buitenschoolse opvang van Kinderopvang in je Sas zoveel mogelijk bij aan.

De buitenschoolse opvang van Kinderopvang in je Sas is er voor kinderen van vier tot dertien jaar, na school, op vrije dagen en in vakanties. Het is een plek waar voor ieder kind wat te beleven is. De pedagogisch medewerkers plannen iedere dag verschillende activiteiten: sport en spel, knutselen, toneel, muziek, uitstapjes en nog veel meer.

Maar kinderen kunnen zich ook lekker met een boek terugtrekken in een hoekje. Want voorop staat dat buitenschoolse opvang voor kinderen vrije tijd moet zijn. Dat wil zeggen dat bijna alles mag en niets moet.
avatar