Stichting Parel / Parelcafé

Adres Cypressenlaan 37
Postcode + plaats 9603 PM Hoogezand   
Categorie Sociale contacten
Vrije tijd
Contact 06-10309092
www.stichtingparel.nl/
info@stichtingparel.nl

Beschrijving

Missie & visie

Wij geloven dat ieder mens door God ‘als een parel’ geschapen is. Het leven laat echter sporen na, zodat de parel soms niet meer glanst of zichtbaar is.

Met de naam ‘Parel’ willen we laten zien dat God, onze hemelse Vader, van ieder mens houdt en ons de moeite waard vindt.

Vanuit dit besef willen wij vrouwen laten ervaren dat ze kostbaar en uniek zijn. Zij zijn een toegevoegde waarde voor hun omgeving en de samenleving.Bovenstaande geven wij vorm door het organiseren van diverse activiteiten voor vrouwen in Midden-Groningen. De meeste vrouwen bevinden zich in kwetsbare situaties en verdienen het om bemoedigd te worden d.m.v. ontspannende en motiverende activiteiten. We willen graag dat zij mogen ervaren en weten, dat ze er toe doen, waardevol en prachtig als vrouw. Waarmee de glans van hun parel weer zichtbaar zal zijn in hun dagelijkse leven.

Iedere woensdagochtend is het parelcafé open.Het Parelcafé is een plek voor vrouwen om elkaar te ontmoeten, een plek voor contact, gezelligheid, met elkaar aan de praat onder genot van koffie/thee en lekkers en evt. ervaringen delen.Ook is er de mogelijkheid om creatief bezig te zijn voor wie zin heeft (zoals bijvoorbeeld haken of breien, etc.).Maar veel vrouwen komen gewoon even langs voor een kop koffie of thee zonder iets te hoeven/willen doen en dat is natuurlijk ook de bedoeling, dat ieder zich welkom en op haar gemak voelt en er gewoon kunnen zijn zoals zij dat fijn vinden.

Locatie: Melkwegflat aan de Melkweg, HoogezandIedere woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.