Zorgcentrum - De Burcht

Adres van der Duyn v Maasdamwg 250
Postcode + plaats 9602VT Hoogezand   
Categorie Gezondheid
Sociale contacten
Wonen
Contact 0598-329 329​
www.zinnzorg.nl/locaties-wijken/de-burcht
servicepunt@zinnzorg.nl

Beschrijving

De Burcht is een prachtige moderne woonzorglocatie in Hoogezand met een compleet aanbod, gelegen vlakbij winkelcentrum De Hooge Meeren. Ruim 180 ouderen ontvangen hoogwaardige zorg, begeleiding en revalidatie in een gezellige, sfeervolle omgeving. Zij kunnen rekenen op hulp, zorg en verpleging op maat. Uitgangspunt is uw indicatie. Ook familie betrekken wij nauw bij de verzorging.



De Burcht heeft een biljart, kapper, pedicure, winkel, bibliotheek en een behandelcentrum van ergo- en fysiotherapie waar ook fitness onder begeleiding mogelijk is. Er is volop gelegenheid om samen met andere (buurt)bewoners, bezoekers en familie te genieten van een kop koffie of een maaltijd in de prachtige serre of het restaurant. Er is een beschutte tuin met terras aanwezig. Op de eerste verdieping vindt u een prachtig binnenplein. In de locatie is gratis Wifi aanwezig voor bewoners en gasten.



Naast medische zorg en behandeling is het belangrijk uw verhaal te kunnen delen. De geestelijk verzorger heeft, indien gewenst, professionele aandacht voor uw vraag en denkt mee in uw zoeken naar een eigen weg.



Terrein De Burcht

Op het terrein van De Burcht biedt ZINN vanaf de zomer van 2020 moderne zorg- en huurappartementen in Hoogezand aan. In De Veste beschikt u over een eigen appartement met balkon of terras waarin u verpleging, verzorging en begeleiding ontvangt.



Waarom De Burcht

* Modern en ruim

* Gezellig restaurant

* Serre

* Winkeltje voor dagelijkse boodschappen

* Fitness en fysioruimte

* Beschutte tuin met terras

* Gratis WiFi

* Nabij winkelcentrum De Hoge Meeren