Pedicure - Rodica Medisch Pedicure | Sport Pedicure - Diabetisch

Adres Burgemeester Bartelsstr 11
Postcode + plaats 9601CN Hoogezand   
Categorie Gezondheid
Contact 06 57629926
rodica-medischpedicure.nl/
info@rodica-medischpedicure.nl

Beschrijving

M I S S I E

Rodica Medisch Pedicure katalyseert de groei in de medische pedicure vak. Dat word gedaan vanuit de belofte – ALTIJD EEN STAP VERDER !

Altijd een stap verder in bereikbaarheid – Rodica maakt de drempel om naar een medisch pedicure te gaan zo laag mogelijk. Een stap die voor iedereen makkelijk te nemen is.



Altijd een stap verder in behandeling – Als de gemiddelde therapie niet volstaat, is er altijd een stap naar een verder gespecialiseerde methode mogelijk, of het doorsturen naar een specialist.



Altijd een stap verder in ontwikkeling – Rodica blijft zich verder op haar vakgebied ontwikkelen. Professionele verdieping en specialisaties bieden meerwaarde voor de cliënten.



Altijd een stap verder qua organisatie – Rodica zet een nieuwe standaard voor professioneel werken in de medisch pedicure vakgebied. Een stap efficiënter, groter en doelmatiger.



Altijd een stap verder in professionalisme – Want alles wat ik doe brengt niet alleen mijzelf, maar de hele medisch pedicure vooruit.



Altijd een stap verder in het ontwikkelen en uitbreiden van paramedische activiteiten – Natuurgeneeskunde, Voetreflextherapie en Massage Therapie.



V I S I E

Ik zie een vakgebied dat zichzelf continu opnieuw uitvindt en waarin we iedere dag ons verder oriënteren en innovatie inzetten om onze specialismen uit te bouwen.



K E R N W A A R D E N

Vanuit deze visie zijn de kernwaarden van Rodica Medisch Pedicure ook – aandachtig – innovatief – gespecialiseerd – ondernemend !



Rodica Prins-Toth / Medisch Pedicure & Voetkundig Adviseur / Energetisch Therapeut / Magnetiseur & Coach