Moeders Informeren Moeders

Adres Hanzeplein 120
Postcode + plaats 9713GW Groningen   
Categorie Ouderschap
Sociale contacten
Vrijwilligerswerk
Contact 0631631927
www.nji.nl/nl/Producten-en-diensten/Methodieken-en-instrumenten/Moeders-Informeren-Moeders-(MIM)
mim@ggd.groningen.nl

Beschrijving

MIM brengt moeders met een baby in contact met moeders die al kinderen hebben. Het kan ook dat een moeder pas vragen krijgt of behoefte heeft aan contact bij een 2e of derde kindje. Als je je hebt aangemeld, gaat de coördinator op zoek naar een moeder die goed bij jou past en die bij jou in de buurt woont.
Deze moeder komt elke maand bij je op bezoek. Ze neemt de tijd om naar je verhalen te luisteren en helpt je om bij vragen of twijfels goed je eigen keuzes te maken.
Moeders Informeren Moeders is gratis.
Je contact met een moeder van MIM kan starten tijdens je zwangerschap of direct na de geboorte van je eerste kind. Ook worden er maandelijks themabijeenkomsten georganiseerd voor de moeders en vrijwilligsters. Daarnaast worden moeders ook in groepjes met elkaar in contact gebracht, dus dan zonder ervaren vrijwilligster, maar met moeders die zich in dezelfde fase bevinden. 

Wil je meer weten over Moeders Informeren Moeders, neem dan gerust contact op met Julliet Schreuder, coördinator MIM 06-31631927 of email: mim@ggd.groningen.nl

avatar