Instructievideo's

User:

Hoe vul ik mijn persoonlijke profiel

Bekijk de video en leer hoe je eigen profiel er professioneel uit kan zien. Dat is vooral handig voor andere gebruikers van de socialekaartgroningen.nl.

Wachtwoord vergeten

Je kunt het wachtwoord dat hoort bij je account op de socialekaartgroningen.nl zelf opvragen wanneer je het wachtwoord bent vergeten. Bekijk de instructie en je bent snel weer actief.

Wachtwoord aanpassen

Je kunt het wachtwoord dat hoort bij je account op de socialekaartgroningen.nl zelf aanpassen. Volg de stappen uit de instructiefilm en je vergeet je daarna je wachtwoord nooit weer!

Vind alle voorzieningen bij jou in de buurt

Nadat je deze instructie hebt bekeken kun je snel alle voorzieningen in de buurt vinden op straat, postcode of woonplaats.

Beheer – Hoe voeg je als beheerder professionals toe?

Deze instructie is voor beheerders! Je kunt na het bekijken van de film professionals uit je eigen organisatie toevoegen, verwijderen of muteren.

Beheer – Beschermd wonen locaties beheren

Deze instructie is specifiek voor beheerders van Beschermd Wonen organisaties. Voeg locaties toe of pas ze aan. Geef ook aan hoeveel (beschikbare) bedden er zijn. Werk deze informatie elke 14 dagen bij.

WIJ Groningen - Hoe vul ik mijn persoonlijke profiel?

Deze instructie is specifiek voor medewerkers van de WIJ teams in Groningen. Maak je profiel compleet en geef aan waar jij goed in bent. Dat is erg handig voor andere gebruikers van de socialekaartgroningen.nl in Groningen.